by Jakub Beneš

Batoh Minato Lite - Co to je a proč Lite?

S radostí představujeme nový přírůstek do naší kolekce – batoh Mina...
Batoh Minato Lite - Co to je a proč Lite? S radostí představujeme nový přírůstek do naší kolekce – batoh Minato Lite. Tento ručně vyráběný kousek v Česku navazuje na svého většího předchůdce a přináší všechny jeho výhody v kompaktnější podobě. Minato Lite

S radostí představujeme nový přírůstek do naší kolekce – batoh Minato Lite. Tento ručně vyráběný kousek v Česku navazuje na svého většího předchůdce a přináší všechny jeho výhody v kompaktnější podobě. Minato Lite je navržen s ohledem na potřeby každodenního nošení a nabízí ideální kombinaci praktičnosti, flexibility a stylu. Jméno Lite má protože je to odlehčená verze našeho Batohu Minato Premium.

 

Kompaktnost s možností rozšíření

Jednou z největších předností batohu Minato Lite je jeho flexibilita, která umožňuje přizpůsobit jeho velikost podle vašich aktuálních potřeb. Ať už se vydáte na cestu do práce, na výlet, nebo na nákup, tento batoh vám vždy poskytne dostatek prostoru.

- Základní velikost: 15 litrů pro každodenní potřeby.
- Střední velikost: 17 litrů pro menší výlety.
- Velká velikost: 20 litrů, ideální pro delší výpravy či nákupy.

Díky těmto třem možnostem je Minato Lite univerzálním a praktickým společníkem pro každou příležitost.

 

Odolnost za každého počasí

Batoh je vyroben z prvotřídního nepromokavého materiálu CORDURA® 1000D, který zaručuje, že vaše věci zůstanou suché i při nepříznivém počasí. CORDURA® je známá svou vysokou odolností proti oděru, což zajišťuje dlouhou životnost batohu i při častém nošení.

 

Funkční a stylové detaily

Minato Lite není jen praktický, ale také stylový. Magnetické zavírání Fidlock® dodává batohu moderní vzhled a zároveň snadné použití. Boční rozšiřitelná kapsa na láhev zajišťuje, že budete mít vždy dostatek místa na pití, zatímco popruhy pro přichycení věcí poskytují další úložné možnosti.

Uvnitř batohu najdete speciálně navrženou kapsu pro Macbook o velikosti až 16 palců, což dělá z Minato Lite perfektní volbu pro městský život.

 

Vyrobeno s láskou v Česku

Každý batoh Minato Lite je ručně vyráběn v Česku, s využitím kvalitních materiálů z celé EU. Tento důraz na lokální výrobu a kvalitní suroviny je zárukou, že dostáváte výrobek, který splňuje ty nejvyšší standardy.

Pokud hledáte kompaktní a funkční batoh, který vás nezklame ani při dlouhém dni ve městě nebo na výletě, Minato Lite je jasnou volbou. Očekávejte kvalitu, styl a maximální flexibilitu v jednom balení.